MSV de Uitlaat

Afspuiten crossmotoren


Wij hebben een verzoek gekregen van de bedrijven met afspuitplaatsen in de buurt om het gebruik van de was boxen onder de aandacht te brengen.
Na het afspuiten van crossmotoren, vooral in de nattere periodes zoals nu, blijft er veel rommel achter, de was box wordt achtergelaten met veel grond /zand.
De volgende klant staat dan in de achtergelaten modder zijn voertuig af te spuiten, deze klanten klagen hier (terecht) over bij de wasstraat.
Het is weer zo dat de goede het met de kwade moeten bekopen, maar het moet niet zo ver komen dat de was boxen straks verboden worden voor crossmotoren, dus let hier allemaal een beetje op alstublieft, dan blijven wij als crossers welkom bij de afspuitplaatsen.
Denk om elkaar, laat het netjes achter.

Sponsors

Kalender MSV de Uitlaat

Datum Evenement  
zaterdag 12 maart MSV de Uitlaat Vlissingen #1
zaterdag 16 april MSV de Uitlaat Vlissingen #2
donderdag 26 mei MSV de Uitlaat Vlissingen #3 Hemelvaartsdag
zaterdag 4 juni MSV de Uitlaat Vlissingen Afgelast
zaterdag 18 juni MSV de Uitlaat # wedstrijd training 1 Alain Roels
zondag 19 juni MSV de Uitlaat # wedstrijd training 2 Alain Roels
zaterdag 2 juli MSV de Uitlaat Vlissingen #4
zaterdag 24 september MSV de Uitlaat Vlissingen Afgelast
zondag 16 oktober MSV de Uitlaat STRANDCROSS VLISSINGEN
zaterdag 29 oktober MSV de Uitlaat Vlissingen #5

Bekijk de volledige kalender

MSV de Uitlaat

Motocross pushes your limits

Tarieven

Om te kunnen trainen bij MSV de Uitlaat kun je kiezen voor een trainingsjaarkaart of een trainingsdagkaart. Met de trainingsjaarkaart kun je onbeperkt trainen tijdens openingsuren, en krijgt je vijf euro korting bij een clubwedstrijd.

Tarieven

Reglement

Algemeen Reglement; Belangrijke informatie over de motorcross voor de beginnende motorcrosser, maar ook voor de gevorderde rijder om nog eens door te nemen ter herinnering.

Reglement

Historie

Eind 1967 besloten de crossenthousiasten tot de oprichting van een motocrossvereniging. Bij de oprichting telde de vereniging circa 50 leden. De eerste clubwedstrijd werd verreden op het schorrencircuit in het Sloegebied.

Historie