MSV de Uitlaat

Drukke bezigheden bij MSV de Uitlaat


Er wordt druk geklust op en om het terrein van MSV de Uitlaat, een vaste ploeg enthousiaste bestuursleden en vrijwilligers is steevast te vinden op het terrein.

Voor de winter is er een nieuw juryhuis aangekocht, dit is gelijk aangepakt met nieuw huiskleur-geel gespoten boeiboorden, en het geheel is nieuw in de verf gezet, electrisch binnen aangelegd, ruimte gemaakt voor de tijdwaarneming en een nieuwe transponderlus in de baan gelegd. Ook het luidsprekersysteem is opnieuw ondergronds aangelegd.
De winter was de aanleiding om de kantine grondig aan te pakken, net voor de winter was de buitenkant al geheel opnieuw in de verf gezet en nieuwe gele boeiboorden er aan gezet, met ledverlichting erachter. De omheining van het terras is opnieuw gezet met steigerplankdelen. Voor de binnenkant werd een metamorfose bedacht door onze stylisten, kleurenschemas en materialen werden uitgedacht. Uren van plannen maken gingen er aan vooraf.
Alle TL verlichting is verwijderd en er zijn sfeervolle lampen voor terug gekomen. Honderden gaatjes werden gestopt voordat de nieuwe kleuren op het plafond en wanden gerold kon worden, dit heeft heel wat stof zweet en tranen gekost. vervolgens werd het steigerhout plan uitgewerkt, planken zagen, bewerken en beitsen en vervolgens de kantine van dit warme hout voorzien, rondom de bar en keuken, 3 vaste  statafels,  lounge hoek, overal komt het hout in terug. In het barblad zat 6 uur schuurwerk, maar is dan ook prachtig geworden ! Verder zijn er mooie stoere tafels gemaakt van kabelhaspels. Tevens werd in alle wanden het electrisch vernieuwd en behoorlijk uitgebreid inclusief een nieuwe meterkast, hier zie je niks meer van , maar is wel heel veel werk geweest!
De oude inventaris werd verkocht en er zijn nieuwe koelkasten en een frituuroven aangeschaft, het keukenblok werd vermaakt om deze frietoven te kunnen plaatsen, de vriezer werd behouden en in de kleur gespoten, een week daarna begaf de vriezer het helaas, dus daar moest toch nog een andere voor komen. 
Nu we helaas niet kunnen crossen vanwege het virus, wordt er buiten verder gewerkt, op afstand van elkaar uiteraard. Afzettingen worden vernieuwd rondom het startveld en reclameborden krijgen hierdoor ook een mooier plekje.
Het parc fermee wordt opgehoogd en uitgevlakt met grond en de omheining wordt opnieuw geplaatst. Dijkjes in het rennerskwartier worden weggehaald en uitgevlakt zodat de 2 rennerskwartieren meer op elkaar aansluiten, de slagboom wordt verplaatst richting de ingang bovenop . Er blijven steeds weer nieuwe ideeen komen, dus we zijn nog niet klaar voorlopig. 
Ook het circuit krijgt een grondige beurt, er wordt uitgevlakt, bochten netjes geschoven, sloten uitgegraven, afwatering verbeterd, de mannen zijn volop met de kranen, trekkers en shovel in de weer.
Bekijk ook even onze nieuwe website , deze is totaal vernieuwd, we zijn nog volop bezig met een nieuwe website voor de strandcross vlissingen, die komt er ook aan.En zo zijn er nog tal van zaken aangepakt, te veel om op te noemen.  
Kortom; enthousiaste bedrijvigheid  bij MSV de Uitlaat, we zijn er trots op om dit samen te doen! 

Quick Story Kantine

    

    

                                                                                    

 

Sponsors

Kalender MSV de Uitlaat

Datum Evenement  
zaterdag 27 maart MSV de Uitlaat clubwedstrijd Vlissingen AFGELAST
zaterdag 10 april MSV de Uitlaat clubwedstrijd Vlissingen AFGELAST
zaterdag 24 april MX-Trainingstage 1 Alain Roels
zondag 25 april MX-Trainingstage 2 Alain Roels
zaterdag 8 mei MSV de Uitlaat clubwedstrijd Vlissingen AFGELAST
donderdag 13 mei MSV de Uitlaat Vlissingen Wedstrijd Trainingsdag AFGELAST
zaterdag 5 juni MSV de Uitlaat clubwedstrijd Vlissingen AFGELAST
zaterdag 3 juli MSV de Uitlaat clubwedstrijd Vlissingen
zaterdag 7 augustus MSV de Uitlaat clubwedstrijd Vlissingen
zondag 26 september Strandcross Vlissingen MSV de Uitlaat Vlissingen AFGELAST
zaterdag 16 oktober MSV de Uitlaat clubwedstrijd Vlissingen

Bekijk de volledige kalender

MSV de Uitlaat

Motocross pushes your limits

Tarieven

Om te kunnen trainen bij MSV de Uitlaat kun je kiezen voor een trainingsjaarkaart of een trainingsdagkaart. Met de trainingsjaarkaart kun je onbeperkt trainen tijdens openingsuren, en krijgt je vijf euro korting bij een clubwedstrijd.

Tarieven

Reglement

Algemeen Reglement; Belangrijke informatie over de motorcross voor de beginnende motorcrosser, maar ook voor de gevorderde rijder om nog eens door te nemen ter herinnering.

Reglement

Historie

Eind 1967 besloten de crossenthousiasten tot de oprichting van een motocrossvereniging. Bij de oprichting telde de vereniging circa 50 leden. De eerste clubwedstrijd werd verreden op het schorrencircuit in het Sloegebied.

Historie