MSV de Uitlaat

Kantine verplaatsingDe kantine was aan een kant verzakt, dus is het plan opgevat om dit te verbeteren. ook rond de kantine waar de machines staan is het vaak een modderpoel, dit willen we ook aanpakken.

We zijn begonnen om achter de kantine uit te vlakken en hier met behulp van de Firma Baas stelconplaten te leggen. Intussen hebben we  de kantine, die bestaat uit 4 units, stevig aan elkaar gekoppeld door stalen verstevigingsbalken in de constructie te lassen aan boven en onderzijde. Vervolgens is heel de kantine door Melis Kraanverhuur verplaatst op de nieuw aangelegde stelconplaten. Daarna is heel het terrein waar de kantine gestaan heeft en het terras ervoor uitgegraven, zand opgevoerd, uitgevlakt en ook weer vol gelegd met nieuwe stelconplaten . Nu hebben we een solide bodem waar de kantine weer netjes op teruggezet kan worden door Melis kraanverhuur. Ook de riolering is aangepakt en volledig vernieuwd en de septic tanks verplaatst. Als de kantine weer op zijn plaats staat volgt de afwerking nog, terras omheining en terrasoverkapping terugplaatsen , we zijn nog niet klaar maar gaan vrolijk verder.
Dit verhaaltje opschrijven gaat sneller als de werkzaamheden uitvoeren, je begrijpt dat er hard gewerkt wordt en veel werk verzet wordt, alles voor de cross!

 

 

 

                                             

Sponsors

Kalender MSV de Uitlaat

Datum Evenement  
zaterdag 12 maart MSV de Uitlaat Vlissingen #1
zaterdag 9 april MSV de Uitlaat Vlissingen #2
donderdag 26 mei MSV de Uitlaat Hemelvaartcross
zaterdag 4 juni MSV de Uitlaat Vlissingen #3
zaterdag 2 juli MSV de Uitlaat Vlissingen #4
zaterdag 24 september MSV de Uitlaat Vlissingen #5
zondag 16 oktober MSV de Uitlaat STRANDCROSS VLISSINGEN

Bekijk de volledige kalender

MSV de Uitlaat

Motocross pushes your limits

Tarieven

Om te kunnen trainen bij MSV de Uitlaat kun je kiezen voor een trainingsjaarkaart of een trainingsdagkaart. Met de trainingsjaarkaart kun je onbeperkt trainen tijdens openingsuren, en krijgt je vijf euro korting bij een clubwedstrijd.

Tarieven

Reglement

Algemeen Reglement; Belangrijke informatie over de motorcross voor de beginnende motorcrosser, maar ook voor de gevorderde rijder om nog eens door te nemen ter herinnering.

Reglement

Historie

Eind 1967 besloten de crossenthousiasten tot de oprichting van een motocrossvereniging. Bij de oprichting telde de vereniging circa 50 leden. De eerste clubwedstrijd werd verreden op het schorrencircuit in het Sloegebied.

Historie