MSV de Uitlaat

KNMV wijzigt licentiestructuur voor 2022


 

 

Beste licentiehouder,

Met ingang van het komende jaar voeren we een aantal wijzigingen door in onze licentiestructuur. Dit heeft alles te maken met het MX-masterplan. Daardoor willen we voortaan een duidelijk onderscheid maken tussen licenties die wél toegang geven tot trainingen op motocrosscircuits en licenties die hier géén toegang tot geven. 

Vanaf 2022 komt het daarom hierop neer: met een licentie die geldt voor jouw gewenste tak van sport kun je enkel deelnemen aan wedstrijden of trainingen voor diezelfde sport. Voorbeelden: met een triallicentie mag je alleen deelnemen aan trialevenementen en –trainingen. Met een motocrosslicentie mag je alleen deelnemen aan motocrossevenementen en -trainingen. Zo geldt dit dus voor elke sport; wel zo duidelijk!

Nu is het nog zo dat je met bijvoorbeeld een offroad- of endurolicentie óók op een motocrossbaan mag trainen. Vrijwel alle licenties waarbij deze mogelijkheid in 2022 verdwijnt, worden in prijs verlaagd. Het overzicht van de licentieprijzen voor 2022 vind je hier.

Wil je volgend jaar dus crossen, het circuit op of aan een trialtraining deelnemen, maar heb je geen bijpassende licentie? Dan moet je eerst een specifieke licentie aanvragen voor die tak van sport. Dus heb je bijvoorbeeld een endurolicentie, maar wil je trainen op een motocrosscircuit en af en toe trialrijden? Dan heb je óók een licentie voor de motocross en trial nodig.

Binnenkort laten we je weten wanneer de licenties voor 2022 aangevraagd kunnen worden.

Met vragen kun je te allen tijde terecht bij ons via sport@knmv.nl

Sponsors

Kalender MSV de Uitlaat

Datum Evenement  
zaterdag 12 maart MSV de Uitlaat Vlissingen #1
zaterdag 16 april MSV de Uitlaat Vlissingen #2
donderdag 26 mei MSV de Uitlaat Vlissingen #3 Hemelvaartsdag
zaterdag 4 juni MSV de Uitlaat Vlissingen Afgelast
zaterdag 18 juni MSV de Uitlaat # wedstrijd training 1 Alain Roels
zondag 19 juni MSV de Uitlaat # wedstrijd training 2 Alain Roels
zaterdag 2 juli MSV de Uitlaat Vlissingen #4
zaterdag 24 september MSV de Uitlaat Vlissingen Afgelast
zondag 16 oktober MSV de Uitlaat STRANDCROSS VLISSINGEN
zaterdag 29 oktober MSV de Uitlaat Vlissingen #5

Bekijk de volledige kalender

MSV de Uitlaat

Motocross pushes your limits

Tarieven

Om te kunnen trainen bij MSV de Uitlaat kun je kiezen voor een trainingsjaarkaart of een trainingsdagkaart. Met de trainingsjaarkaart kun je onbeperkt trainen tijdens openingsuren, en krijgt je vijf euro korting bij een clubwedstrijd.

Tarieven

Reglement

Algemeen Reglement; Belangrijke informatie over de motorcross voor de beginnende motorcrosser, maar ook voor de gevorderde rijder om nog eens door te nemen ter herinnering.

Reglement

Historie

Eind 1967 besloten de crossenthousiasten tot de oprichting van een motocrossvereniging. Bij de oprichting telde de vereniging circa 50 leden. De eerste clubwedstrijd werd verreden op het schorrencircuit in het Sloegebied.

Historie