MSV de Uitlaat

Vernieuwd Sloehaven Circuit


Het circuit is op vele plaatsen veranderd. Met flink wat graaf en grondverzet werk zijn er vele aanpassinegen en veranderingen aan het circuit aangebracht. Na post 2 is een zandbocht aangelegd. Na de Tafel post 3 ga je links af en maak je een lus om bij de containerschans post 4 te komen. bij post 6 is een grote tafel gekomen. Verder is alles aangescherpt en bijgewerkt en is er afzetting met acerbis paaltjes gekomen. Het circuit is hierna opnieuw gekeurd door de KNMV vanwege de veranderingen in de baan. De eerste testritten zijn gereden.  Een aantal rijders heeft  in 2 groepen een aantal rondes gereden en ze waren allen enthousiast! Uiteraard omdat ze weer op de motor zaten na de Corona stop en daarnaast ook om de uitdaging die de nieuwe inrichting biedt.

Circuit test

Making of the circuit

Sponsors

Kalender MSV de Uitlaat

Datum Evenement  
zaterdag 12 maart MSV de Uitlaat Vlissingen #1
zaterdag 9 april MSV de Uitlaat Vlissingen #2
donderdag 26 mei MSV de Uitlaat Hemelvaartcross
zaterdag 4 juni MSV de Uitlaat Vlissingen #3
zaterdag 2 juli MSV de Uitlaat Vlissingen #4
zaterdag 24 september MSV de Uitlaat Vlissingen #5
zondag 16 oktober MSV de Uitlaat STRANDCROSS VLISSINGEN

Bekijk de volledige kalender

MSV de Uitlaat

Motocross pushes your limits

Tarieven

Om te kunnen trainen bij MSV de Uitlaat kun je kiezen voor een trainingsjaarkaart of een trainingsdagkaart. Met de trainingsjaarkaart kun je onbeperkt trainen tijdens openingsuren, en krijgt je vijf euro korting bij een clubwedstrijd.

Tarieven

Reglement

Algemeen Reglement; Belangrijke informatie over de motorcross voor de beginnende motorcrosser, maar ook voor de gevorderde rijder om nog eens door te nemen ter herinnering.

Reglement

Historie

Eind 1967 besloten de crossenthousiasten tot de oprichting van een motocrossvereniging. Bij de oprichting telde de vereniging circa 50 leden. De eerste clubwedstrijd werd verreden op het schorrencircuit in het Sloegebied.

Historie